Koorweekend van Het Lelikoor, Amsterdam

Het Lelikoor

Het Lelikoor is een Amsterdams kamerkoor dat al vanaf 1987 bestaat. Het is een koor van goed geschoolde amateurs met een brede ervaring in de koormuziek. Het koor komt voort uit een groep zangers van de Amsterdamse Lerarenopleiding d’Witte Leli. Sinds de oprichting staat het koor onder leiding van JanJoost van Elburg.

We werken hard aan onze mooie en bijzondere programma’s, maar natuurlijk is er ook genoeg tijd voor borrels, etentjes en gezellige koorweekenden. Het Lelikoor is een koor waar je blij en trots van wordt.

Koorleden

• Jaap Wiering
  • Leo Wolf

Meezingen?

Wij zijn op zoek naar alten met ruime koorervaring. Heb je zin om dit programma op hoog niveau met ons in te studeren en uit te voeren? Neem dan contact op via secretaris@hetlelikoor.nl.

Repetities, zodra we weer mogen zingen, zijn op woensdagavond om 20:00 uur in Amsterdam (volgens een coronaprotocol).

Koorweekend Doesburg van Het Lelikoor, Amsterdam