Koorweekend van Het Lelikoor, Amsterdam

Het Lelikoor

Het Lelikoor is een Amsterdams kamerkoor dat al vanaf 1987 bestaat. Het is een koor van goed geschoolde amateurs met een brede ervaring in de koormuziek. Het koor komt voort uit een groep zangers van de Amsterdamse Lerarenopleiding d’Witte Leli. Sinds de oprichting staat het koor onder leiding van JanJoost van Elburg.

We werken hard aan onze mooie en bijzondere programma’s, maar natuurlijk is er ook genoeg tijd voor borrels, etentjes en gezellige koorweekenden. Het Lelikoor is een koor waar je blij en trots van wordt.

Koorleden

• Talat Tekbudak
  • Leo Wolf

Meezingen?

Alten, sopranen, bassen en tenoren opgelet! Heb je een geschoolde stem, kun je redelijk van blad lezen én wil je graag bij ons komen zingen? Neem dan contact op via secretaris@hetlelikoor.nl.

Repetities zijn op woensdagavond van 20:00u tot 22:30u, in de Kapel van het OLVG Oost, Oosterpark 9, Amsterdam.

Koorweekend Doesburg van Het Lelikoor, Amsterdam